! ÜSTÜ KALSIN

OTUZ DÖRT BUÇUK (34.5) - AMACI OLMAYAN BİR BLOG SAYFASI

Pages

FAZLASINI İSTEMİYORUZ ! ÜSTÜ KALSIN ... AZIICCIK SENİ ANLATAN BİR BLOG SAYFASI ...


Akşam üstü çay,sigara eşliğinde muhabbet ediyorz kankacan'la ordan burdan derken zaman nasıl geçmiş anlamadım. Ta ki çişim gelene kadar! Ya ne zaman dışarı adımımı atsan küçük çoçuklar gibi olduğum yerde kıvranıp duruyorum. Soğuklardan mıdır üşüttüm mü nedir? Acayip huzursuz oluyorum prostat olcam genç yaşta herhalde :))
Bundan bize ne kardeşim diyebilirsiniz! Konuyu şuraya bağlıycam :)) Kankacan dedi ki : '' Bir yerde okudum İnsan ne düşünüyorsa aslında odur '' dedi.
Dediimm alala nasıl oluyor len kerata? Kanka başladı anlatmaya. Şimdi insan düşünen bir canlı varlık ya, düşündüğümüz şeyler aslında bizim bilinç altımızdaki şeyleri oluşturuyor. Korkularımız, hayallerimiz, sevgilerimiz vss herşey biz düşündükten sonra var olan şeyler dedi. Konuya birden böyle bodoslama girince haydaa dedim. Nasıl oluyor açarmısın konuyu dedim. Şimdi gözlerini kapat elinde limon varmış gibi hisset, sonra onu elinde ez, ezdin mi ha iyii ! şimdi bir bıçak al eline kes (bu arada gözler halen kapalı olcakmış) gözlerini açtığında kesilmiş bir limondan ağzında ekşilik kalıyormuş :)) falla öyle söyledi ben onun yalancısı (şahidi bozacıyım) Öyle derken iki çay daha söyledi. Dedim kanka acayip tuvaletim geldi ben sonra içeyim bu çayı. Yok dedi! Tuvalet ihtiyacını da düşünce gücüyle erteleyebilirsin. Vay canınna beaa dedim. Sonra abcuuk gubucuk , yap bakalım anlattıklarımı pratiğe dök dedi. Haydaa ama benim çok çişim var. Gerçekten işe yararmı dedim. Kesin çözüm dedi teşhisi koydu :))
Neyse başladım uygulamaya. yok yawrum olmuyor! Bi oraya kıvran bi buraya derken gitmiyor melet! Kanka dedim altıma işiycem. Ben gidim wc ye. Yok dedi bırakmam 1 tl verme boşa paran cebinde kalsın. Öyle böyle derken düşündüğüm kadar ben olamadım! Koşarak wc yolunu tuttum.
Kanka duyuyorsan sesimi kulakların çınlasın! senin yüzünden altıma kaçıracaktım. Her yeni yöntemi uygulamak için kobay olmaktan işte o an vazgeçtim....

10 Responses so far.

  1. Adsız

    ilginc bir bakis acisi.. ben de her zaman, dusuncelerimizin bizi yansittigini dusunurdum ama bu bakis acisi daha bi net ifade etti bu durumu sanirsam... yazilarinizin devamini bekliyorum

    saygilar

  2. Bu güzel yorum için teşekkürler.
    Düşünüyoruz bir şeylerde uygulamaya bir türlü geçirmeyi beceremiyoruz galiba!
    Bu teknikler üzerine çalışmalarım hızla devam ediyor, bilginize sunulur :))

    hoşçakalın

  3. Cinnamonster

    İsmetpaşa
    Knidos
    Sanayi
    İhsaniye
    Bostanlı
    LY4T

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Powered By Blogger